Gość
Witam, wiem że dopiero co dołączyłem do soja, ale chciałbym wam zaproponowac cos ciekawego.
Chodzi mi o rangi typu :
Generał- odpowiedzialny jest za sparawy dotyczace wojen, raporty na temat flot jakie posiadaja czlonk. soja itp
Prawa reka, lewa- są to zastępcy założyciela.
To tylko 2 propozycje rangowe, ja osobiscie byłem Generałem w aAvP. Jest to przydatne ponieważ odciąża trochę założyciela,
wprowadza więcej swiezosci, potrzebne jest zaangazowanie czlonkow soja, a co najwazniejsze sojusz taki jest bardziej zgrany
kazdy wie co do niego nalezy i w razie wojen mozna lepiej sie skoordynowac
To byłoby na tyle piszcie co sadzicie na ten temat
Administrator
hmm.. jak dla mnie brzmi ciekawie Pasowałoby tylko żeby więcej członków soja zaglądało w ogóle na forum...i wypowiedziało się między innymi w tej kwestii. Może się to poprawi
U nas prawa ręka to zastępca - czyli ja hehe
Jeżeli chodzi o Generała to może być od zaraz tylko zgłoszenie kandydatów i wybór no i robota
Liczę na opinie pozostałych...
Gość
Ja z chęcią mogę zostac Generałem juz mam w tym doświadczenie, także myślę ze nie zawiódłbym w tej kwestii
Ostatnio edytowany przez Rhobar I (2009-06-01 20:19:38)
Administrator
no wiem wiem mój głos idzie na Ciebie hehe
A co sądzisz o tych co nie rejestrują się na forum i w ogóle im zwisa sojusz ? wywalić czy zostawić ? to też jest główny temat ostatnio
Gość
Według mnie wywalic bo np. jesli sa nieaktywni to podczas wojny moga nabijac % dla wrogow. ogolnie powinno sie takich wyrzucic nawet jesli to bedzie polowa sojuszu to lepiej miec mniej osob ale takie ktorym zalezy a nie olewają.
Administrator
W imieniu całego sojuszu składam Ci propozycje Rhobar I objęcia funkcji GENERAŁA sojuszu SAMURAJ ! Czy przyjmujesz tę nową funkcję ? Jesteś najbardziej doświadczonym w tej dziedzinie graczem i wierze że będziesz wykonywał swoje obowiązki jak najlepiej
Gość
Mogę zostac GENERAŁEM przydaloby sie zwerbowac kilku nowych samurajow przy okazji.
Administrator
no więc od tej pory oficjalnie jesteś Generałem. Czyń więc swą powinność godnie Co do werbowania to cały czas szukam chętnych ale idzie jak krew z nosa..